OVER ONS

KWALITEIT

Kwaliteit tegen een goede prijs is altijd ons uitgangspunt geweest. Wij werken uitsluitend met stoffen die aan de strengste veiligheidsnormen voldoen en het M1 certificaat behalen. Ook voor afwerking en plaatsing is kwaliteit een bewuste keuze.  Wij leveren verzorgd maatwerk voor ieders budget.

Contacteer ons voor een vrijblijvend verkennend gesprek >>

ADVIES

Vanuit onze jarenlange ervaring begeleiden wij u bij uw interieurproject.  Met zorgvuldig geselecteerde stoffen helpen wij u om een prettige leefomgeving voor uw gasten en medewerkers te creĆ«ren. Wij houden rekening met uw wensen en kunnen heel flexibel inspelen op uw noden. Service all-in : na uw keuze zorgen wij voor opmeting, confectie en plaatsing. 

PRODUCTIE OP MAAT

Alles wordt perfect voor u op maat gemaakt. De maten worden ter plaatse opgenomen om een onberispelijke afwerking te kunnen garanderen. Er is een ruime keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden voor gordijnen, stores, rails,...

PLAATSING

Wij staan ook in voor een professionele plaatsing van rails, gordijnen, lamellen, stores.... Ons vakmanschap en enthousiasme worden ingezet voor uw tevredenheid.